Aulangon Rantapiilo

HÄMEENLINNASSA Aulangon Rauhan alueen länsikulmassa sijaitseva Aulangon Rantapiilo on vain noin 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta sijaitseva uniikki huikean sijainnin majoituskokonaisuus. Siihen kuuluu erähenkisesti sisustettu minihuvila ja erillinen majoitusaitta. Ympärivuotiseen käyttöön varusteltu minihuvila on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Aulangon Rantapiilon kokonaisuuden kruunaa ilta-aurinkoon avautuva 25 neliömetrin terassi, jolta avautuu maisema yli upean Aulangonjärven kansallismaiseman, jonka vastarannalla siintää Aulangon graniittinen näkötorni!

Aulangon Rantapiilo soveltuu mainiosti lomailuun, pieniin kokouksiin, etätyötilaksi tai Aulangon Rauhan alueellajärjestettävien isompien tapahtumien lisämajoitustilaksi.

Virkisty, kalasta, golfaa, kokousta, lähde lumikenkäkävelylle, veneile, ui, tule pilkille, hiihtämään tai kylpylään ympäri vuoden! Rantapiilo toimii myös mainiona tukikohtana, kun haluat tutustua Aulangon luonnonsuojelualueeseen tai mennä vaikkapa Aulangon kylpylään rentoutumaan. Matkaa Hämeenlinnan keskustaan on noin 6 kilometriä ja vain 15 minuuttia, joten Rantapiilossa onnistuu myös rantaloman ja kaupunkiloman yhdistäminen!

MINIHUVILAN tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pöytäryhmä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun, seurusteluun ja yhdessäoloon. Keittiön varusteina ovat astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös yksi vuodesohva. Televisiona ja kokousnäyttönä palvelee iso 50 tuuman taulu-tv.

Makuuhuoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Wc-, sauna- ja suihkutila on näppärästi eteisen jatkeena. Sähkösaunan löylyistä nautiskelemaan mahtuu kerralla 2–3 saunojaa. Tuvasta on suora yhteys terassille, joilta avautuu komea näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan, aina Aulangon näkötornille asti.

MAJOITUS: Aulangon Rantapiilo tarjoaa kahdessa rakennuksessa vuodepaikkoja yhteensä 8–9 henkilölle. Minihuvilan makuuhuoneessa on parisänky ja 1 yläsänky, tuvassa 1 vuodesohva ja erillisessä majoitusaitassa 2 kerrossänkyä sekä 1 alasänky. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Aulangon Rantapiilo sijaitsee alle 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle järvelle sekä talvella pilkille. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, kysy meiltä lisää!

Talviaikaan Aulangon Rauhan alueelta on helppo pujahtaa Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämälle Aulangonjärven hiihtoladulle. Kohtuullista korvausta vastaan lanaamme rantajäälle myös luistelukentän!

GRILLAUS: Piha-alueella käytössä on ronskin erähenkinen siirrettävä hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

ULKOILUREITTI: Aulangon Rauhan alueen lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös upea Sibeliuksen Metsä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä!

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia Aulangon Rantapiilon hinnoittelusta. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Rantapiilon hintaan sisältyy kahden monitoimisen rakennuksen muodostaman kokonaisuuden käyttö. Lisäpalveluina on mahdollista tilata kylpypaljun käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Aulangon Rantapiilon vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/ tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Yhteys