Aulangon Rantala

TULE MAJOITTUMAAN, kokoustamaan, lomailemaan tai vain rentoutumaan upeaan Aulangonjärven kansallismaisemaan Hämeenlinnaan! Aulangon Rantala on monipuolinen majoitus-, lomailu- ja kokouskonsepti sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Se soveltuu yhtä hyvin yritysvieraiden kokous-, tyky- ja virkistyskäyttöön kuin yksityisvieraiden lomailu-, juhla- ja bilekäyttöön.

NELJÄSTÄ RAKENNUKSESTA koostuva Aulangon Rantala on noin 22 vuodepaikan kokonaisuus Aulangon Rauhan alueella aivan luonnonkauniin Aulangonjärven rannassa. Se sijaitsee vain noin 15 metriä rantaviivasta ja noin 6 kilometriä Hämeenlinnan keskustasta!

Päähuvila on upouusi, kaikilla mukavuuksilla varustettu noin 15 vuodepaikan monitoimihuvila, joka on valmistunut keväällä 2019. Muut Rantalan rakennukset ovat nykyaikaisella keittiöllä ja kylpyhuoneella varustettu 5 vuodepaikan Pikkuhuvila, Aulangonjärven äärellä sijaitseva rantasauna sekä ympärivuotiseen käyttöön varusteltu erillinen 4 vuodepaikan majoitusaitta. Nämä rakennukset on peruskorjattu vuonna 2017.

MAJOITUS: Aulangon Rantalan kokonaisuus tarjoaa neljässä rakennuksessa vuodepaikkoja maksimissaan 23 henkilölle. Päähuvilassa on 11–15 vuodepaikkaa 4 makuuhuoneessa ja salin vuodesohvilla, Pikkuhuvilassa 3 vuodetta ja 2 henkilön vuodesohva, rantasaunan makuuhuoneessa 2 vuodetta ja majoitusaitassa 4 vuodetta. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa käytössä on lisäksi varapatjoja muutamalle yöpyjälle.

Samalta ranta-alueelta löytyy pieni kohteemme Aulangon Rantapiilo, jonka voit halutessasi lisätä Aulangon Rantalan varaukseesi, jos ryhmäsi tarvitsee lisää vuodepaikkoja tai kaipaatte enemmän yksityisyyttä nukkumisjärjestelyihin.

PÄÄHUVILA: Nykyajan mukavuuksista huolimatta henkii Aulangon Rantalan Päähuvilan sisustus entisaikain tunnelmaa. Monitoimihuvilasta et löydä valkoisia kipsilevyseiniä, moderneja huonekaluja, isoja lasipintoja tai viimeisintä muotoilua, mutta löydät tunnelman, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Materiaalina on käytetty pääasiassa puuta, ja hämäläisten puuseppien kädenjälki näkyy konstailemattomassa sisustuksessa ja jykevissä huonekaluissa.

Kokonaispinta-alaltaan 130 neliömetrin Päähuvilan yli 50 neliön kokoisessa ja lähes kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Lisäksi U-sohvaryhmän ja Aulangonjärvelle katsovan maisemabaaritiskin ääreen mahtuu kymmenkunta henkilöä.

Tilaa voidaan käyttää myös yöpymiseen salin vuodesohvien ansiosta. Tilassa on lisämaksuton langaton internet-yhteys ja iso taulu-tv palvelee televisiona tai kokousnäyttönä. Salista pääsee suoraan suurelle maisematerassille, josta avautuu huikea näkymä Aulangonjärvelle ja vastarannalla siintävälle graniittiselle näkötornille.

Päähuvilan keittiön varusteina ovat astiastot 20 henkilölle, sähköhella ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Päähuvilan päädyssä sijaitsevan sähkösaunan löylyistä nauttimaan mahtuu kerralla noin 8 löylyttelijää. Saunasta on suora pääsy terassille, josta on lyhyt matka virkistävälle pulahdukselle Aulangonjärveen, terassin sähköporeammeen tai rantasaunan terassilla sijaitsevan kylpypaljun lämpöön. Saunaosaston pesuhuoneessa on 2 suihkua ja wc-istuin. Lisäksi huvilan aulan yhteydessä on erillinen wc-tila.

PIKKUHUVILA: Aulangon Rantalan Pikkuhuvilan tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pirttipöytä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun ja yhdessäoloon. Keittiön varusteina ovat astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös vuodepaikat 2 henkilölle yhdellä vuodesohvalla. Televisiona ja kokousnäyttönä palvelee 50 tuuman taulu-tv.

Erillisessä makuuhuoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Wc- ja suihkutila on näppärästi eteisen jatkeena.

RANTASAUNA: Aulangon Rantalan rantasauna sijaitsee alle 20 metriä rannasta. Saunan löylyihin mahtuu kerralla 8 saunojaa, ja terassilta kelpaa kirmata portaita pitkin suoraan laiturille ja järveen. Myös rantasauna on varustettu suihkun lisäksi wc:llä.

Rantasaunan pukuhuoneessa on tilaa noin 8 henkilölle vilvoitteluun ja yhdessäoloon. Rakennuksessa on lisäksi pieni makuuhuone, jossa on vuodepaikat 2 vieraalle. Rantasaunan terassilla on myös muhkea 6–8 henkilön kylpypalju, jossa kelpaa kölliä kesät talvet, miettiä elämän tarkoitusta ja ihastella maisemia!

MAJOITUSAITTA: Rantalan pienin rakennus on erillinen hirsinen majoitusaitta, joka sekin on varustettu ympärivuotiseen käyttöön. Majoitusaitassa on vuodepaikat 4 henkilölle kahdessa kerrossängyssä. Myös majoitusaitan pieneltä terassilta avautuu maisema Aulangonjärvelle ja matkaa rantasaunalle on noin 30 metriä.

TERASSIT JA ULKOTILAT: Päähuvilan suuri yli 50 neliön katettu ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuva terassi ympäröi rakennusta kahdelta suunnalta. Terassilta voi ihastella Aulangonjärven upeaa maisemaa, tai katsella auringonlaskua!

Päähuvilan terassin kulmassa on sähkölämmitteinen ulkoporeamme, ja rantasaunan terassilla puulämmitteinen kylpypalju. Paljusta saunaan, laiturille ja järveen tai avantoon!

Päähuvilan suuren rantaterassin edessä Aulangonjärven huikean maiseman äärellä on komea lähes 100 neliön keinonurmi, joka mahdollistaa mm. leikkimielisen golf-puttailun, sulkapallon peluun, auringonoton ja monenlaisen yhdessäolon ison porukan kesken! Ikivihreä nurmi pidentää kesäkautta aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Talvella keinonurmi komean rinteen laella tarjoaa hienon lähtöalustan suuren luokan pulkkakisoihin Aulangonjärven jäälle!

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Aulangon Rantala sijaitsee alle 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle järvelle sekä talviaikaan pilkille. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, kysy meiltä lisää!

Talviaikaan Aulangon Rauhan alueelta on helppo pujahtaa Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämälle Aulangonjärven hiihtoladulle. Kohtuullista korvausta vastaan lanaamme rantajäälle myös luistelukentän!

GRILLAUS: Piha-alueella käytössä on ronski hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

ULKOILUREITTI: Aulangon Rauhan alueen lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Lisäksi Aulangon Rauhan alueelta on vain muutaman sadan metrin matka upeaan Sibeliuksen metsään, joka on Aulangonjärven itärannalla sijaitseva opastauluin varustettu luonnonsuojelualue.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia Aulangon Rantalan hinnoittelusta. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Rantalan perushintaan sisältyy Päähuvilan ja majoitusaitan käyttö. Lisäpalveluina on mahdollista tilata Pikkuhuvilan, rantasaunan, kylpypaljun ja porealtaan käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Aulangon Rantalan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/  tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Yhteys