Aulangon Luontoliikuntakeskus

YHDISTÄMME LUONNON, LIIKKUMISEN JA OPPIMISEN
Luontoliikuntakeskus on erilainen. Sen tarjoama ei ole kilpailuhenkinen tai suorituskeskeinen. Sen palveluja ei hyödynnetä sykemittaria tarkkaillen. Luontoliikuntakeskus keskittyy sisältöön. Sen tarjoama yhdistää luonnon, liikkumisen ja oppimisen. Luontoliikuntakeskus tarjoaa elämyksiä, joilla on merkitystä myös vierailun jälkeen. Se jättää kestävän jäljen. Monipuoliset tavat oppia ympäristöstä ja ihmisen suhteesta siihen rikastuttavat kokemusta. Sisällön voima perustuu oivaltamiseen ja oman ajattelun aktivoimiseen. Tämä saa kävijän arvostamaan oppimaansa.

LUONTOLIIKUNTAKASVATUS

PÄIVÄKODEILLE, KOULUILLE JA OPPILAITOKSILLE
Elämykselliset retkipäivät ja luokkaretket
Luontoliikuntakeskus tukee varhaiskasvatuksen ja koulujen toimintaa tarjoamalla elämyksellisiä luokkaretkiä ja retkipäiviä, jotka perustuvat valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan. Retkipäivät muodostavat oppimispolun, jota kulkemalla luontosuhde kasvaa vuosi vuodelta kestävän elämäntavan mukaiseksi.

OHJELMAPALVELUT

KANSAINVÄLISILLE RYHMILLE
Luontoliikuntakeskus tarjoaa englanninkielisiä opastettuja retkiä. Retkillä kuljetaan yhdessä metsässä ja järven äärellä tutustuen Suomalaisen luonnon aarteisiin.

TYÖYHTEISÖILLE JA RYHMILLE
Aktiiviset työhyvinvointipäivät, kokouspäivät ja elämykselliset luontoliikuntaohjelmat
Aulangon ainutlaatuinen luonto ja viihtyisät, omassa rauhassa olevat tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet työyhteisöjen ja muiden ryhmien elämyksellisten luonto-, liikunta- ja hyvinvointipäiviin.

LAPSILLE
Järjestämme Luontoliikuntakeskuksella elämykselliset lasten luontoliikuntasynttärit, valittavana on neljä erilaista elämyspakettia. Eläinten metsäolympialaiset, Metsämysteeri, Tutkimusmatka ja Seikkailijan polku.

TAPAHTUMAT
Luontoliikuntakeskuksella järjestämme vuodenaikojen mukaan erilaisia koko perheen tapahtumia.

JÄRVIKAHVILA JA TILAVUOKRAUS

Luontoliikuntakeskuksella on toiminnallinen Järvikahvila. Järvikahvila on avoinna viikonloppuisin, lomien ja tapahtumien yhteydessä.

Luontoliikuntakeskuksen tilat ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Viihtyisät tilat ja ihana miljöö tarjoavat elämykselliset puitteet erilaisille juhlille. Käytössä on myös sauna. Järjestä vaikka synttärit, häät, pikkujoulut tms. Tilaa juhliisi elämyksellistä luontoliikuntaohjelmaa valmiista paketeista tai räätälöitynä juuri teille sopivaksi.

Yhteys