Hevostoiminta Valkas / SatuAasin talli

Olemme erikoistuneet aasipainotteisiin elämyspalveluihin. Tallimme neljä aasia ovat monipuolisesti käytettävissä asiakkaiden iloksi sekä kotitilalla että asiakkaan omissa tiloissa. Aasien kanssa voi lähteä rentoutumaan metsäretkelle eväiden kera. Retken aikana jokainen saa vuorollaan taluttaa aasia. Vuodenajasta riippuen retken aikana voidaan myös esimerkiksi pysähtyä kerämään sieniä tai marjoja ja aasit voivat kantaa keräyssaaliin takaisin tallille.

Aasit ovat myös tilattavissa erilaisiin tapahtumiin sekä ulko- että sisätiloihin. Aasit ovat olleet suosittuja vierailijoita erilaisissa teemapäivissä sekä sisätiloissa piristämässä esimerkiksi vanhusten tai lasten päivää. On aasi ollut jopa syntymäpäiväjuhlillakin kunniavieraana.

Ryhmille järjestämme myös Pitkäkorvia ja pottuja -teematuokioita, joissa pääsee tutustumaan perinteiseen loppilaiseen perunanviljelyyn sekä tallimme aaseihin. Teematuokioon voidaan sisällyttää monia erilaisia aktiviteetteja ryhmän toiveiden mukaan. Nämä tuokiot soveltuvat hyvin esimerkiksi tyky-päiväksi, luokkaretkeksi tai vaikka kaveriporukan elämyspäiväksi.

Järjestämme myös sosiaalipedagogista hevos/aasitoimintaa, joka on koulutetun ammattilaisen tarjoamaa sosiaalista kuntoutusta eläinavusteisesti. Kuntoutukseen voit tulla joko itsenäisesti tai maksusitoumuksella.

Palvelumme ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten omien ideoiden kanssa kannattaa ottaa yhteyttä. Voimme yhdessä rakentaa sinulle tai ryhmällesi sopivan elämyshetken eläinten ja luonnon parissa. Meillä on pidetty mm. syntymäpäiviä, perheretkiä, yhdistysten kesäretkiä ja yksilöiden rentoutustuokioita. Tarvittaessa autan järjestämään päivääsi muutakin aktiviteetti lähiseudun palveluista.

Yhteys