FoRestful

Lataudu luonnosta -sloganimme mukaisesti toimintamme painottuu luonnosta sekä keholle että mielelle saatavaan hyvinvointiin: tarjoamme mm. patikkaretkiä, Metsämieliretkiä (metsämindfulness), puujoogaa, villiyrtti- ja sieniretkiä sekä luontohyvinvointiluentoja. Näiden lisäksi ohjelmistoomme kuuluu myös esim. lumikenkäilyretket, melontaretket ja yhteistyökumppaneidemme kautta myös monet muut luontoaktiviteetit (fatbike-retket, mobiiliseikkailu yms) asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ja mikäs sen parempaa kuin istahtaa vielä retken päätteeksi nuotiolle nokipannukahveille tai kuuman keiton ääreen! ​

Yrityksen pääasiallinen toiminta-alue on Etelä-Suomi, mm. Nuuksion, Sipoonkorven, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot - asiakkaan toiveiden mukaisesti. FoRestful on tehnyt yhteistyösopimuksen Metsähallituksen kanssa ja sitoutunut toiminnassaan kestävän luontomatkailun periaatteisiin. Ohjelmapalveluiden toteutuksesta vastaavat koulutetut erä- ja luonto-oppaat ja lajikohtaiset ammattiohjaajat.

Valitse valmiista tuotepaketeistamme teidän porukallenne sopiva ohjelma tai räätälöimme teille oman kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti!

Yhteys