Getaway Hämeenlinna

Getaway room escape tarjoaa intohimolla rakennettuja, laadukkaita ja koukuttavia huonepakopelejä paitsi henkilöasiakkaille, myös isommille ryhmille ja yrityksille. Uusi, tunnelmallinen pakopelikeskuksemme sijaitsee Hämeen Linnan vallihautojen sisäpuolella, upeassa 1840-luvulla rakennetussa ojennuslaitoksessa. Täältä on siis yritetty paeta jo vähän pidempäänkin!

Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen elämyksen, joka alkaa jo ulko-ovesta sisään astuessa. Pakohuoneissamme olemme panostaneet tarinaan, miljööseen ja tunnelmaan. Pulmat suunnitellaan huolella monipuolisiksi ja oivaltaviksi ja huoneet testataan kunnolla ennen julkaisua. Jokainen huoneemme on omien pulmamestariemme kehittämä ja rakentama.

Meidän mielestämme onnistunut room escape -kokemus perustuu paitsi mahtaviin huoneisiin, myös ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Siksi jokaisella pelillämme on oma ohjaajansa, joka varmistaa juuri teidän ryhmänne viihtyvyyden. Ohjaaja käy ennen peliä kanssanne peliohjeet läpi, vastaa kysymyksiinne, keskittyy juuri teidän peliinne, selittää pelin jälkeen mieltä askarruttavat asiat ja nappaa halutessanne teistä kuvan muistoksi.

Huonepakopelien pelaaminen Getawaylla on paitsi viihdyttävää, myös aivonystyröitä hivelevää yhdessä tekemistä, josta riittää puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa.

Yhteys