Urpolan Kartano

Urpolan Kartanossa Humppilassa tarjoamme lähes 40 vuoden kokemuksella monipuolisia palveluita sekä valoisat ja kauniit tilat tunnelmallisessa noin 100-vuotiaassa kartanomiljöössä ryhmille, perhe- ja muille juhlille, ruokailuihin, kahvituksiin, kokouksille ja koulutustilaisuuksille, sekä muillekin työ- tai vapaa-ajan kokoontumisille. Vuonna 1924 rakennettu jugend-henkinen päärakennus ja sitä ympäröivä idyllinen pihapiiri sijaitsee Humppilassa, lounaisessa Hämeessä.

Tarjoamme oman keittiömme lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettua maukasta ja perinteistä ruokaa ja leivonnaisia.

Mukavaa ja viihtyisää majoitusta mm vehreässä kartanon puistossa hirsimökeissä.

Urpolan Kartanossa voi ruokailla, kahvitella, pitää kokouksia, kylpeä Viikinkilaiva Helkan kuumakylvyssä, uida lammessa tai nauttia viiden erilaisen saunan löylyistä. Saunominen Saunabulevardilla voidaan joustavasti yhdistää esimerkiksi kokouspakettiin.

Kädentaitopuoti Tilkkutexistä "Aarreaitasta" löydät ihania kankaita, tilkkutyötarvikkeita ja -kirjoja paikanpäältä tai verkkokaupasta.

Historiasta ja nykypäivästä pääsee hyvin osalliseksi esittelykierroksella kartanon alueella.

Palvelemme tilauksesta. Lämpimästi tervetuloa vieraiksemme ja makumatkalle meille ❤

Perhejuhlat:

Teemme juhlastanne ikimuistoisen, suunnitellaan se yhdessä! Tarjoamme oman keittiömme suussasulavaa ja perinteistä ruokaa ja leivonnaisia tuoreista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista.
Kartanossa käytettävissä monia eri kokoisia tunnelmallisia huoneita Sinisestä Salista romanttiseen Morsiuskamariin. Juhlat voivat jatkua vehreällä puistoalueella tanssipaviljongilla ja ViikinkiSaunalla vaikka aamuvarhaiseen.

Kokoukset, ryhmät ja tapahtumat:

Ruoka- ja kahviryhmille, kokouksille ja koulutustilaisuuksille sekä tykypäiville ja muuhunkin työ- tai vapaa-aikaan kartanon palvelut sopivat mainiosti. Meille on mainio matkata autolla tai moottoripyörällä, junalla ja bussillakin pääsee lähialueelle.
Oheisohjelmaa hauskojen Viikinkikisojen merkeissä, ralliautoajelutuksessa tai tapahtumissamme piha- ja puistoalueella tai lähistöllä ostoksia tehden, retkeillen muissa kohteissa, patikoiden, junaillen Museorautatiellä ym.

Majoitukset:

Viihtyisää majoitusta vehreässä kartanon puistossa lammen rannalla hyvinvarustelluissa hirsimökeissä sekä harmaan tiilirakennuksen huoneissa, ympärivuotisesti. Viihtyisissä huoneistoissa on tv, oma suihku, wc, pieni keittiö, jääkaappi, keittolevyt, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, astioita ja ruokailuvälineitä sekä oma uloskäynti.
Tilauksesta runsas aamupala noutopöydästä kartanolla.

Historiaa lyhyesti:

Urpolan Kartanon jugendhenkinen kartanorakennus on sukutilan vanha päärakennus, joka on rakennettu alkujaan yksityiskäyttöön vuonna 1924 maatilan päärakennukseksi.
Monien vaiheiden ja entisöinnin jälkeen kartanoravintola avattiin vieraille vuonna 1984 ja toimii nykyään tilausravintolana.
Isäntäpari Leena ja Mikko Kylämarkula ovat jatkaneet jo vuodesta 2005 ravintolatoimintaa.
Urpolan tilalla harjoitetaan edelleen maanviljelystä sekä metsätaloutta.

Yhteys