Finlandia Hotel Seurahuone Riihimäki

Hotel Seurahuone tarjoaa viihtyisää majoitusta Riihimäen keskustassa. Hotellissamme huoneita on 52 ja majoituspaikkoja yhteensä 111. Vastaanottomme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Hotellin omat ravintolapalvelut, pysäköintialue, kokoustilat, sauna ja kuntosali ovat asiakkaidemme käytettävissä aukioloaikoina ja sopimuksen mukaan.
Finlandia Hotel Riihimäen Seurahuone sijaitsee Riihimäen keskustassa pääkatu Hämeenkadun varrella. Pitkät perinteet omaava monipuolisia palveluita tarjoava hotellimme on vain lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta, josta on nykyisin junayhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ajomatka lentoasemalle on vain 45 minuuttia.

Huoneiden varustukseen kuuluu mm. flat-TV ja maksuton, langaton internetyhteys. Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä maanantaista torstaihin iltaisin lämpiävä asiakassauna.
Finlandia Hotel Riihimäen Seurahuoneella on vilkas, suosittu ja monipuolinen ravintolamaailma. Uusittu, remontoitu ravintola Bull’et American Diner katutasossa tarjoaa herkkuja Amerikan malliin ja Siipiweikkojen legendaarisia kanasiipiä. Hotellissa on myös kaupungin suosituin pub J.A.Sandels ja yökerho Iskelmäbaari. Kesällä virvokkeista voi nauttia Riihimäen suurimmalla ja suositulla terassilla.

Kokoustiloja löytyy enimmillään 40 henkilölle. Kokous- ja saunatilat on vuokrattavissa yritysten, yhdistysten ja yksityisten henkilöiden kokouksiin, tilaisuuksiin tai illanviettoihin. Riihimäellä on useita tutustumisen arvoisia kohteita mm. Suomen Lasimuseo ja Suomen Metsästysmuseo. Joka toinen vuosi luonnosta ja metsästyksestä kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat Riihimäen Erämessuille tutustumaan alan uusiin trendeihin.Kesäisin Etelä-Suomen yksi tunnetuin ja suosituin tanssilava Riutanharjun tähtiesiintyjät houkuttelevat paikalle runsaasti tanssiyleisöä. Riutanharjulle on matkaa hotellilta 5 kilometriä. Mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia on mm. Iittalan Outlet, Havin tehtaanmyymälä ja Hyvinkäällä 8 minuutin junamatkan päässä oleva kauppakeskus Willa.

Kesäisin pienten lasten perheiden ykköskohde on Tervakosken Puuhamaa – vain vartin ajomatkan päässä hotellilta.
Tervetuloa Finlandia Hotel Riihimäen Seurahuoneelle !

Muistathan, että suoraan varatessa saat parhaan huonehinnan.

Yhteys