Verkatehdas

Verkatehdas on vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu persoonallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka. Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla seisova Verkatehdas on paitsi kulttuurin koti, myös näyttämö erilaisille kokouksille, kongresseille ja tapahtumille. Lisäksi Verkatehdas on luovan alan yhteisö.

Verkatehdas soveltuu erinomaisesti erilaisien yleisötapahtumien tapahtumapaikaksi. Erityisesti sen Vanaja-salia pidetään yhtenä Suomen parhaista konserttisaleista, joka sopii monenlaisen musiikin esittämiseen. Muunneltavan akustiikan ansiosta Vanaja-salissa voidaan esittää yhtä hyvin klassista kuin kevyttäkin musiikkia. Lavan koko on muunneltavissa, ja katsomo voidaan toteuttaa joko nousevana tai tasalattiana – mukauta tapahtumapaikka helposti tapahtumasi näköiseksi.

Musiikin lisäksi Verkatehtaalla voidaan helposti järjestää myös muita kulttuuri- ja taidetapahtumia. Vanaja-salissa esitetään säännöllisesti esimerkiksi stand-uppia, teatteria, tanssia ja nykysirkusta.

Moneen mukautuva Verkatehdas soveltuu myös isompienkin messujen järjestämiseen. Alueella järjestetään esimerkiksi jokavuotiset Elomessut, jotka ovat Kanta-Hämeen suurimmat yleismessut yli 50.000 vuotuisella kävijällään. Verkatehtaan yleisötilat taipuvat intiimien klubitapahtumien lisäksi myös näyttäviin, tilaa vaativiin yleisötapahtumiin tai tapahtumiin, joissa tarvitaan jopa autoille riittävää näytetilaa.

Yhteys