Osuuskunta Villapakka

​Osuuskunta Villapakka on pieni tekevien ihmisten yhteisö. Meiltä onnistuvat tapahtumajärjestämisen kiemurat, käytäntö ja konsultointi, markkinointi sekä graafinen suunnittelu. Jälleenmyymme ja valmistamme itse pellava- ja villakankaita ja tarvikkeita, koruja, tekstiili- ja puutuotteita ynnä muuta kestävää ja ajatonta. Myymälämme on liikkuva, eli kierrämme tapahtumissa teltan kanssa. Opastamme elävästi ja ohjaamme työpajat historiallisissa ja ​kiehtovissa kulttuurikohteissa. Voit tilata meiltä auktorisoidun oppaan tai vaikka joulupukin. Toimimme yhteistyössä paikallisten yritysten ja yksityisten kanssa.

VILLAKANKAAT JA TILPEHÖÖRIT
Englantilaiset villakankaat, tarvikkeet kotoa, kaukomailta ja kierrätyksestä. Myymme vaihtuvaa valikoimaamme toistaiseksi vain markkinoilla ja tietysti toimitamme sesongin ulkopuolella myös rahtina.

KÄSITYÖTUOTTEET JA KORUT
Omin käsin tehdyt matot, tekstiilit, kaunokirjoitetut kortit sekä puuseppämme laatimat ylellisyystuotteet. ​Ajan Korun ajattomat tinakorut Hattulasta.

TAPAHTUMAT JA KURSSIT
Kesäkiertue historiatapahtumissa, omat tapahtumatuotannot mm. Iittalassa ja Savonlinnassa sekä käsityökurssit ja työpajat.

​​OPASTUKSET, HAHMOT JA ELÄMYSPAKETIT
Opastamme elävästi historiallisissa ja kiehtovissa kulttuurikohteissa.
Voit tilata meiltä esimerkiksi auktorisoidun oppaan, elämysopastuksen opas historiallisesti pukeutuneena aikakauteen sopivasti, naivistisen Kukkahattutädin tai vaikka Joulupukin. Järjestämme myös muutaman tunnin elämysretkiä muinaisaikoihin.

Yhteys