Reissusiskot Oy

Tarjoamme laadukkaita luontoelämyksiä ja aktiivisia retkiä ja matkoja ja vaelluksia. Koe kanssamme ammattitaidolla toteutetut retket, elämykset ja matkat vaivattomasti. Tarjoamamme palvelut ovat luontoa kunnioittavia ja huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja.

Olemme luontoa ja reissaamista rakastavat sisarukset. Olemme kasvaneet yhdessä, tehneet useita retkiä ja nauraneet monta naurua. Olemme molemmat erä- ja luonto-oppaita. Satu on työskennellyt aiemmin yrityspankissa asiakkuuspäällikkönä ja Tarja sairaanhoitajana. Reissusiskot on yrityksemme, joka tarjoaa laadukkaita luontoelämyksiä ja aktiivisia retkiä ja matkoja ja vaelluksia.

Koe kanssamme ammattitaidolla toteutetut retket, elämykset ja matkat vaivattomasti. Tarjoamamme palvelut ovat luontoa kunnioittavia ja huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja. Olemme oikeasti läsnä ja aidosti yhdessä pienessä, kotoisassa ryhmässä. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi turvallisuudesta tinkimättä. Iloitsemme, kun asiakas iloitsee. Kaikkien viihtyminen, yhteiset voimaannuttavat kokemukset ja uudet ystävyyssuhteet ovat tavoitteitamme. Yhdessä kokien retkestä tulee elämys, jota voi muistella moneen kertaan. Toteutamme luontoretkiä patikoiden, meloen ja lumikenkäillen asiakkaiden toiveita huomioiden. Ohjaamme kotimaan pidempiä vaelluksia sekä lyhyempiä yön yli retkiä metsässä telttaillen tai mukavasti mökillä majoittuen ja samalla retkeilyä oppien. Tarjoamme palveluita myös matkailijoille. Teemme työtämme suurella sydämellä, elämänkokemuksella ja asiakasta arvostaen. Mukaamme voi lähteä helposti, ilman aikaisempaa kokemusta tai matkan suunnittelun vaivaa. Meidän kanssamme kukaan ei jää yksin ja ikä on vain numeroita.Tervetuloa Reissusiskojen matkaan!

Yhteys