Tervakosken Tervaniemi

Laadukkaat kokous-, sauna- ja majoituspalvelut

Historiallisesta ja tunnelmallisesta Tervaniemen kartanosta löydät nykyaikaiset kokous-, majoitus- ja saunatilat keskeltä kauneinta Hämettä – luonnon rauhaa järven rannalla, metsän ympäröimänä.

Kartanomiljöön kauniit salit antiikkihuonekaluineen luovat inspiroivat puitteet onnistuneille kokouksille. Huolehdimme 10–100 hengen kokousryhmistä vuosien ammattitaidolla. Kokoussuunnittelun tueksi tarjoamme valmiita kokous- ja elämyspaketteja.

Rantasaunoissamme järjestetään perinteisten saunailtojen lisäksi yritystapahtumia ja perhejuhlia. Suuri aurinkoterassi ja Alasjärvi ovat ehdottomia valttikorttejamme.

Mökkikylässämme on 20 viihtyisää 4–6 hengen hirsimökkiä ympärivuotisessa majoitus- ja kokouskäytössä. Jokaisessa mökissä on mm. oma sauna ja kodinkoneet sekä ilmalämpöpumppu, jolla mökin voi viilentää kesähelteillä.

Koko perheen teema- ja vesipuisto Puuhamaa sijaitsee vain 1,7 km päässä mökkikylästämme. Kesäkaudella tarjoamme perheille Puuhamaa-majoitusta erikoishinnoin.

Toivotamme myös festarivieraat lämpimästi tervetulleiksi. Meiltä on lyhyt matka esim. Hämeenlinnan, Hyvinkään ja Riihimäen tapahtumiin (mm. Steelfest Hyvinkää, Wanaja Festival Hämeenlinna, Metallica Worldwired Tour Hämeenlinna, Red Carpet -elokuvafestivaali Hyvinkää).

Kartanon pihapiirissä voit nauttia luonnosta ja kauniista järvimaisemasta. Kuntopolut lähtevät käytännössä katsoen omalta ulko-oveltasi. Ja kilometrin säteellä kartanostamme löydät paljon muitakin aktiviteetteja – liikuntaa, ulkoilua, marjastusta… kunnan uimaranta, uimahalli, frisbeegolfrata jne.

Laatua ja onnistumisia Tervakosken Tervaniemessä!

Yhteys