Mökki Karhunluola & Mökki Oravanpesä

Mökki Karhunluola & Mökki Oravanpesä

Kummassakin mökissä on vuodepaikat 8+4 hengelle. Yläkerrassa on neljän hengen makuuhuone sekä yläaula, jossa on vuodesohva ja parveke. Alakerrassa on kaksi kahden hengen huonetta, keittiö kuuden hengen ruokapöydällä, olohuone vuodesohvalla, wc ja pesutilat sekä oma puulämmitteinen sauna.

Molemmilla mökeillä on omat rannat. Rantaan johtavat jyrkähköt portaat rinnettä alas mökin edustalta. Rannassa on laituri, josta pääsee uimaan tikkaita pitkin. Rantaviiva on kivikkoista, joten veteenmenoa suositellaan laiturilta. 100 metrin päässä mökistä sijaitsee lapsillekin sopiva hiekkaranta, jossa myös mökkiin kuuluva soutuvene.

Karhunluola ja Oravanpesä sijaitsevat vierekkäin isolla nurmialueella. Mökkien etäisyys toisistaan on 40 metriä ja niiden välissä on suuret Terijoen salavapuut/-pensaat (katso kartta mökkien sijoittelusta).

Molemmilla mökeillä on ulkona, mökin edustalla oma grillikatos. Pihapiirissä on käytössä yhteinen puuvarasto (polttopuut saunaan, grilliin sekä takkaan sis. hintaan), lasten hiekkalaatikko sekä yhteinen parkkialue (mökeistä 30 metriä). 100 metrin päässä mökistä sijaitsee niittyalue, jossa mahdollisuuksia erilaisille vielä isompaa tilaa vaativille aktiviteeteille.

Kuvat
Check more pictures on the website
×
1/1
Check more pictures on the website