Kuivajärven huvilakoti

Kuivajärven huvilakoti

Järven rannalla sijaitseva honkarakenteinen loma-asunto täysin varusteltuna, oma laaja, hyvin hoidettu pihapiiri, katettu veranta, katettu parveke, ulkoterassi, grilli ja ulkokalusteet . Hyvä puulämmitteinen sauna . Sijainti luonnonrauhaisella alueella, lintujen pesimä-alue (Natura 2000 ), hyvä tieyhteys ja lähellä keskustan kauppa-palveluita. Idylliset kaupungit lähellä, etäisyys Forssa 15 km ja Hämeenlinna 40 km

Erittäin sopiva perheelle tai pariskunnalle, ei ole myöskään liian suuri yksinmatkaavalle. Vuodepaikkoja 5:lle + 2 lisäpaikkaa tilapäiseen käyttöön. Huomioitava, että yläkerta on avointa tilaa joissa kaikki 5 vuodetta samassa tilassa.

Kohteessa on vakiona grillit, nuotiopata, ulkopelivälineet, vene + pelastusliivit. Lisäksi käyttöön saatavilla veloituksetta polkupyöriä tarpeellinen määrä.

Puulämmitteinen sauna ja suora yhteys uimarantaan, jossa kesäkaudella laituri. Polttopuut sisältyvät vuokraan.

Kansallispuistot Liesjärvi ja Torronsuo sijaitsevat paikkakunnalla ja ovat pienellä matkalla saavutettavissa. Läheisin luontonähtävyys on Saaren kansanpuisto ja Kaukolan näkötorni, jotka sijaitsevat 8 km etäisyydellä.
Helposti saavutettvissa myös Mustialan maatalouskoulu/kuninkaan kartano miljöö, Eerikkilän urheiluopisto ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto sekä Hämeenlinnan Aulanko.

Ajomatka Helsinkiin,Turkuun ja Tampereelle n.100 km

Alueella on useita ruokamatkailuun sopivia kohteita sekä monipuolista teatteritarjontaa.

Joustava asiakaspalvelu, jossa voidaan huomioida lomalaisen toiveet ja tarpeet yksilöllisesti.

Kuvat
Vuokramökki Lomamökki  Honkahirsimökki Järvenranta GottageOlohuone  Lomamökki Livingroom Gottage  inside Joulu mökillä  Chrismast gottage
×
1/4
Vuokramökki Lomamökki  Honkahirsimökki Järvenranta Gottage
2/4
Olohuone  Lomamökki Livingroom Gottage  inside
3/4
Joulu mökillä  Chrismast gottage
4/4