Evon Kaksikko

Evon Kaksikko koostuu Evon Riistahuvilasta ja Evon Rantahuvilasta, jotka on saneerattu vuonna 2019. Mökit soveltuvat monipuolisesti yksityisille ja yrityksille erilaisiin tapahtumiiin, juhliin, tyky-päiviin, kokouksiin, ryhmämajoitukseen sekä monipuoliseen lomailuun rauhallisen ja avaran luonnon äärellä.

Noin 90 neliön Riistahuvilassa majoittuu 7–8 henkilöä kahteen makuuhuoneeseen ja olohuoneen lisävuoteille. Rantahuvilaan, jossa tilaa on noin 130 neliötä, mahtuu majoittumaan 13–16 henkilöä kolmeen makuuhuoneeseen ja olohuoneen lisävuoteille. Yhteensä Evon Kaksikon mökeissä on siis 5 makuuhuonetta ja 20–24 vuodepaikkaa.

Evon Kaksikon kahdesta keittiöstä löytyy ruoanlaitto-, tarjoilu- ja ruokailuastiastot yhteensä enintään 22 hengelle. Molempien keittiöiden varustukseen kuuluu liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja Riistahuvilassa myös astianpesukone (Rantahuvilassa ei ole astianpesukonetta). Terassialueiden hiiligrillissä voi illan pimetessä valmistaa grilliherkut tai grillikodan suojassa myös avotulella. Grillikodan tulipaikka soveltuu myös hiilien käyttöön. Omaa rantaa tai rantasaunaa ei Evon Kaksikolla ole.
Evon kaksikko tarjoaa kaksi sähkölämmitteistä saunaa ja 2 suihkutilaa (1 kummassakin rakennuksessa), joista pääsee terassin kautta puhtain jaloin pihan puulämmitteiseen kylpypaljuun viimeistelemään saunanautintoa. Saunasta pääsee myös pientä polkua pitkin rannan uimapaikkaan. Vessoja löytyy yhteensä kolme yksi pienemmästä ja kaksi isommasta mökistä.

Kuvat
Evo TwinEvo TwinEvo TwinEvo Twin
×
1/4
Evo Twin
2/4
Evo Twin
3/4
Evo Twin
4/4
Evo Twin