Evon Erähuvila

Evon Erähuvila

Nykyaikaisesti varusteltu, mutta historiaa huokuva Evon Erähuvila sijaitsee noin 1700 hehtaarin metsätilalla Hämeenlinnassa. Tämä mökki ei ole kaukana korvessa, vaan lähes Suomen väestöllisessä keskipisteessä, 150 km Helsingistä, 100 km Tampereelta, 45 km Hämeenlinnan keskustasta.

Nauti kaikista nykyajan mukavuuksista Evon kuuluisan retkeilyalueen tuntumassa. Lähimpään naapuriin on matkaa yli kilometri, joten Evon Erähuvilassa mökkeilyn autuas rauha on taattu.

Saneeratuissa lähes 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila lähes 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 5 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 wc:tä ja herkkuna vielä erähenkinen entisaikain täyshirsinen pihasauna. Mökin kahdessa saunassa saunoo yhtä aikaa jopa 20 henkilöä. Lisäksi vieraiden käytössä on yhteensä noin 70 neliön terassit, joista päärakennuksen yhteydessä olevalle mahtuu iltaa istumaan noin 15 henkilöä ja pihasaunan edessä oleva terassi tarjoaa vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle.

Entiseen metsurien tupaan ja makuusaliin saneeratussa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 15 vieraalle pitkän savottahenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena ison kulmasohvan ansiosta, josta löytyy petipaikat kolmelle. 4G-tasoinen internet-yhteys on käytössä ilman lisämaksua ja 40 tuuman taulutelevisio toimii myös kokousnäyttönä. Ruokasalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa odottavat pihasauna, laavu ja 2 kylpytynnyriä.

Kuvat
Evo Wilderness VillaEvo Wilderness VillaEvo Wilderness VillaEvo Wilderness Villa
×
1/4
Evo Wilderness Villa
2/4
Evo Wilderness Villa
3/4
Evo Wilderness Villa
4/4
Evo Wilderness Villa