Tekemistä lapsiperheelle Hämeessä

Millainen olisi lapsiperheen hauska kesäpäivä Hämeessä? Lämmin, aurinkoinen ja täynnä riemun kiljahduksia, tottakai! Hämeen jokaiselta seutukunnalta, Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan seutukunnasta löytyy kaikista liikennepuistot! Mutta mitä muuta kivaa liikennepuistopäivän ympärille keksitään?

Tekemistä lapsiperheelle Hämenlinnassa 

Hämeenlinnan liikennepuisto sijaitsee Kaurialassa. Hämeenlinnan liikennepuistossa voi ajella omalla pyörällä, tai sitten lainata polkuautoja ja potkupyöriä poluautotallista, joka on auki loma-aikana arkisin 9-15. 

Tekemistä lapsiperheelle Hämeessä_Ahveniston maauimala

Kaurialasta on vain lyhyt matka Ahvenistolle ja maauimalaan! Ahveniston maauimala on matalimmillaan 1,3m syvä ja altaassa on Wibit -rata sekä hyppytorni. Maauimala on kompakti kokonaisuus keskellä Ahveniston toimintapuistoa ja sen monia mahdollisuuksia ja palveluita! Maauimalan aukioloajat riippuvat sesongin ajankohdasta ja ne kannattaa aina tarkistaa maauimalan nettisivuilta

Jäätelöä ja välipalaa voi nauttia Ahveniston Minetti-kahvilassa. Ahveniston toimintapuistossa löytyy myös iso, turvallisesti aidattu leikkipuisto sekä Flowpark seikkailupuisto jossa lapset pääsevät kiipeilemään. 

Tekemistä lapsiperheelle Riihimäellä 

Riihimäen liikennepuisto sijaitsee Riihimäen maauimalassa, ja on auki maauimalan mukaan. Liikennepuistossa on polkuautoja, potkulautoja ja pienimmille potkupyörä käytettäväksi. 

Tekemistä lapsiperheelle Hämeessä_Riihimäen maauimala

Riihimäen maauimala on hieno kokonaisuus mistä löytyy aivan kaikki lapsiperheen kesäpäivän tarpeisiin! Maauimalasta löytyy kaksi eri syvyistä lasten allasta perheen pienimmille. Isommille lapsille löytyy Wibit-rata, hyppytorni sekä vesiliukumäki. Riihimäen maauimalassa on myös saunat, eli jos aurinko ei paistakaan täydeltä terältä niin välillä voi käydä lämmittelemässä ja taas hauskanpito voi jatkua!

Riihimäen maauimalalta löytyy kioski, josta löytyy suolasta ja makeaa herkkua, ruokaisampana tarjotavana hodareita ja ranskalaisia nakeilla. Yksi maauimala: kaikki mitä lapsiperhe kaipaa viihtyäkseen samalla lipulla, samojen porttien sisällä!

Tekemistä lapsiperheelle Forssassa 

Forssan seutukunnan liikennepuisto sijaitsee Forssassa ja on auki kesäisin eri aikaan viikonpäivästä riippuen. Aukioloajat kannattaa katsoa liikennepuiston sivuilta. Myös Forssan liikennepuistosta löytyy polkuautoja ja potkupyöriä lainattavaksi, joten sinun ei tarvitse muuta kuin saapua paikalle!

Tekemistä lapsiperheelle Hämeessä_Forssan liikennepuisto

Liikennepuistossa hikoilun jälkeen onkin kiva lähteä pulahtamaan Linkkalanlammin uimarannalle. Linkkalanlammin rannalla on lastenallas pienemmille lapsille, hyppytorni perheen hurjapäille ja beachkenttä eli ota oma pallo mukaan! 

Linkkalan lammilta löytyy myös kesäkioski, mistä löytyy pientä purtavaa kesäpäivän kylkiäisiksi. Linkkalanlammilla on myös saunat, joihin pääsee lämmittelemään uimisen lomassa.