Taksi_Hame_auto

Taksi Häme

Taksi on fiksun kuluttajan valinta siirtyä paikasta A paikkaan B. Taksi Hämeen taksit ja tilataksit tarjoavat sinulle ja mahdolliselle seurueellesi näppärät taksipalvelut Hämeen seudulla helposti, nopeasti ja järkevään hintaan. Toiminta-alueeseemme kuuluvat laajalti koko Kanta-Hämeen kunnat, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Toimimme laajasti kolmessa eri maakunnassa palvellen asiakkaitamme tutusti ja turvallisesti – tavalla, josta meidät hyvin tunnetaan. Ympärivuorokautiset taksipalvelut ovat vain puhelinsoiton päässä: soita taksi numerosta 0100 0700

Taksi tai tilataksi joka tilanteeseen
Taksi Hämeen kautta saat tilattua luotettavat taksikuljetukset niin vapaa-aikaan, työmatkalle kuin muihinkin tarkoituksiin. Myös lentokenttäkuljetukset onnistuvat aina varmasti & ajallaan. Kulkemiseen voit tilata joko tavallisen taksin tai tilataksin; tavalliseen taksiin matkustajia mahtuu mukaan neljä, kun taas tilataksiin voimme ottaa kahdeksankin hengen seurueita.

Oletko yritysasiakas?
Lue lisää taksipalveluistamme yrityksille!

Taksipalvelut ikäihmisille
Olemme tarjonneet tasaiset ja turvalliset taksipalvelut Kanta-Hämeen asiakkaillemme jo useiden vuosien ajan. Kyyditsemme ammattitaidolla myös ikäihmisiä, joille oman auton käyttö ei enää tule kysymykseen tai esimerkiksi sukulaiset eivät aina ennätä hätiin. Taksilla esimerkiksi kauppareissut, matkat pankkiin ja postiin taikka tuttavien luo taittuvat mukavasti ystävällisen ja ammattitaitoisen taksikuskin kyydissä.

Kampanjahinnoilla kyydit edullisesti
Konserttien, messujen, näyttelyiden, juhlien ja muiden tapahtumien aikaan tarjoamme asiakkaillemme kuljetusta kampanjahintaan. Uusimmista kampanjoista ja tarjouksista pysyt parhaiten kärryillä sosiaalisen median kanavistamme, kuten Facebook-sivuiltamme. Päivitämme uusimpia uutisia myös kotisivuillemme; uusimmat uutiset näet aina kätevästi etusivulta.

Taksilla kuljet helpoiten – ja ekologisesti!
Olitpa sitten viettämässä vapaa-aikaa tai hoitamassa työasioita, taksi on kätevä tapa kulkea nopeasti ja helposti haluttuun määränpäähän. Taksi on turvallinen, joustava ja ekologinenkin valinta, kun yksityisautoilu ja sen mukanaan tuomat päästöt vähenevät. Taksi Häme tarjoaa sekä yksityisille että yritysasiakkaille laadukkaat ja luotettavat taksipalvelut Hämeenlinnan seudulta lähtien aina koko Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueelle.

Taksipalvelut Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeen seudulle
Normaalien yksityisajojen lisäksi tarjoamme laadukkaat taksipalvelut myös yritysten tarpeisiin. Tarvitsipa yritys sitten lentokenttätaksia vierailleen, tilataksia työporukan liikkumiseen tai muita kuljetuksia, Taksi Hämeen ammattitaitoiset kuljettajat sekä hyvinvarustellut, tasokkaat taksiautot kyyditsevät yritysasiakkaat nopeasti ja varmasti perille 24/7. Pystymme tarjoamaan myös premium-tasoiset VIP-kuljetukset! Toiminta-alueemme ulottuu Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeen seudulle; palvelemmekin yritysasiakkaita laajasti koko maakunnassa. Lentokenttätaksi liikennöi myös naapurimaakuntiin. Tarjoamme taksipalvelut ympäri vuorokauden: soita taksi numerosta 0100 0700!

Tilataksi kyydittää helposti koko porukan
Tilataksin kyydissä isompikin seurue pääsee liikkumaan nopeasti ja huolettomasti; pysäköinnistä, bensakuluista tai aikatauluista ei tarvitse huolehtia. Mukavat, tilavat ja viihtyisät taksit sopivat pidempäänkin matkaan, ja reitti on suunniteltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelemme yritysasiakkaita joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Taksipalveluista voidaan tehdä myös palvelusopimus, mikäli yrityksesi tarvitsee kuljetuspalveluita säännöllisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelusopimuksesta, niin kartoitetaan yrityksenne tilanne.

Lentokenttätaksi – luotettavat & nopeat kuljetukset kentälle
Taksi Hämeeltä hoituvat sopimuksen mukaan myös lentokenttäkuljetukset niin yrityksen omalle väelle kuin yritysvierailijoillekin. Lentokenttätaksi on luotettava ja vaivaton tapa matkustaa kentälle tai kentältä kohteeseen; yrityksesi vierailijoihin sujuvan kuljetuksen järjestäminen tekee varmasti vaikutuksen. Kuljettajamme ovat kielitaitoisia asiakaspalvelijoita ja lentokenttäkuljetukset onnistuvat niin henkilöautoilla kuin busseillakin. Lähin lentokenttä sijaitsee Forssassa, mutta sopimuksen mukaan Tampereen lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentokenttä ja jopa Turun lentokenttä kuuluvat lentokenttätaksimme palvelualueeseen. Pyydä tarjous lentokenttäkuljetuksesta!

Taksi_Hame_numero