Koiraystävällinen uusivuosi

Koiraystävällinen uusivuosi löytyy Hämeestä! Eerikkilä Sport & Outdoor Resort avaa ovensa kolmatta kertaa lemmikkien ystäville tarjotakseen rauhallisemman vuodenvaihteen. Miltä näyttää lemmikkiystävällinen uusivuosi? 

Uusivuosi on monelle koiralle painajainen. Kovat äänet ja välähdykset pelottavat monia lemmikkejä, eläimet eivät ymmärrä mistä ilotulitteissa on kyse. Usealla Eerikkilän työntekijällä on oma koira, ja tästä syntyikin ajatus koiraystävällisestä uudestavuodesta. Heti ensimmäisellä kerralla kävi selväksi että kyseessä on palvelu jolle on kysyntää ja tänä vuonna Eerikkilä Sport & Outdoor Resort palvelee yli 100 koiraa perheineen.

Eerikkilässä on koirilla oma rauha: piha-alueella on rakettien ampuminen kielletty. Eerikkilä sijaitsee taajaman ulkopuolella jolloin koiraystävät saavat rauhallisemman ympäristön vuodenvaihteen viettämiseen. Tarjolla on yhden yön pakopaikka jatkuvalta rakettien räiskeeltä. All access -paketti sisältää majoituksen täyshoidolla sekä omatoimiset aktiviteetit mutta tarjolla on myös pelkkää majoitusta sinulle ja lemmikillesi.

koiraystävällinen uusivuosi

Tarjolla on paljon muutakin kuin rauhallisempi vuodenvaihde. Eerikkilän huoneistoissa ja huviloissa on mahdollisuus valmistaa itse ruokansa, mutta Eerikkilän ravintolasta löytyy arjesta poikkeavat uudenvuoden herkut. Jalkapallohalli on varattavissa koirien kanssa treenaamiseen, pihalla kiertää koira-aiheinen visailu ja Rovio Pet Foods tarjoaa koiravieraille maistiaisia. Majoituksiin on  jaettu etsijäkoiraliiton tekemä ohjeistus hätätapauksen varalle jossa kerrotaan miten toimia jos koira pääsee karkaamaan. 

Koiran uuttavuotta voi helpottaa tekemällä kodista lemmikille turvalinnoituksen: rauhallinen häkki, sohvan alunen tai muuhun vastaavaan tilaan käpertyminen voi tuntua koirasta turvalliselta. Tuttu taustahäly kuten telkkari tai radio, verhojen sulkeminen ja tutut arkiset kuviot voivat tuoda pelokkaalle lemmikille lohtua. Koira kannattaa väsyttää päivällä aivotyöllä ja ulos mennessä käyttää tuplaremmiä vahinkojen välttämiseksi. 

Stressittömämpi, rauhallinen uusivuosi löytyy Hämeestä!