Hämeen vesiurheiluvälineet

Hauskan kesäpäivän ainekset löytyvät välinevuokraamosta! Suomi on tuhansien järvien maa ja kesä on parasta aikaa järvimaisemista nauttimiseen. Haluat sitten rennosti soudella, trendikkäästi suppailla tai villisti purjelautailla: tarvitset välineet vesiurheiluun. Välinevuokraamoa käyttämällä saa itse keskittyä elämästä nauttimiseen. Ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivat välineet, varusteet on hyvin huollettu ja parhaillaan jopa toimitettu toivomaasi paikkaan. Hämeessä on useita välinevuokraamoja, jotka esittelemme sinulle tässä blogissa. Keäseikkailu odottaa, hyppää vesille ja mennään!

Vesiurheiluvälineitä vuokraavat toimijat Hämeessä ovat:

  • Jalolautta
  • Erärenki
  • Eerikkilän Urheiluopisto
  • Aulanko Outdoors
  • Evon Luonto
  • Natura Viva

Jalolautta

Jalolautta tarjoaa sup-lautojen vuokrausta sekä sup-retkiä ja -tapahtumia. Iltatreeneissä suppaillaan kuntoilumielessä, tutustumisretkellä perehdytään suppailun perusteisiin. Täydenkuun sup-retkessä melotaan kohti auringonlaskua ja nautitaan eväistä. Sup-sointukylvyssä rentoudutaan laudalla makoillen äänimaljojen ja gongien soidessa. Tämä toimija on erikoistunut nimenomaan suppailuun.

Hämeen vesiurheiluvälineet_suppilauta_vuokraa suppilauta_Visit Häme

Erärenki

Erärengeltä saa vesiurheiluvälinevuokraksen lisäksi ohjattuja melontaretkiä. Erärenki palvelee laajalla alueella Liesjärveltä Melkutille ja Saaren kansanpuistoon. Retkiä löytyy muutaman tunnin reissuista päiväretkiin ja yön yli -retkiin. Omatoimiretkiin on mahdollista saada kuljetukset lähtöpaikkaan ja haku retken jälkeen. Välinevuokrauksesta löytyy kanootit, kajakit, sup-laudat ja soutuveneet.

Eerikkilän urheiluopisto

Eerikkilässä on saatavilla kertamaksulla lajikokeiluja ja opastettuja retkiä ryhmällesi. Välinevuokrauksesta löydät kanootit, kajakit, sup-laudat ja soutuveneet.

Aulanko Outdoors

Aulangolta löytyy monipuolinen välinevuokraamo kesäseikkailuihin! Välineet voidaan toimittaa myös suoraan asiakkaan toivomaan paikkaan, kuten kesämökille. Ohjatuista retkistä on tarjontaa kuutamomelonnasta kirkkovenesoutuun ja eritasoisiin sup-kursseihin. Välinevuokraamosta löytyy kanootit, kajakit, sup-laudat ja windsurferit.

Hämeen vesiurheiluvälineet_kanootti_visit Häme

Evon Luonto

Evolla on välinevuokraus vain heidän majoittuville asiakkailleen. Tarjonnasta löytyy kanootit, kajakit, sup-laudat ja windsurferit.

Natura Viva 

Uutena toimijana Hämeessä Natura Viva tarjoaa vesiurheiluvälineet kesän retkiin. Hämeenlinnan melontapiste sijaitsee Hämeensaaressa, josta aukeaa reitit vanajavedelle. Välinevuokrauksesta löydät kajakit ja sup-laudat.

Hämeenlinnan kaupunkiveneet

Hämeenlinnassa on kaupunkiveneet vapaasti jokaisen lainattavissa. Veneisiin ei ole varausjärjestelmää, vaan ne odottavat rannassa käyttäjiään. Veneet tunnistaa oranssiksi maalatuista päädyistä. Kaupunkiveneitä käytettäessä tulee mukana olla omat pelastusliivit ja äyskäri.

Hämeen vesiurheiluvälineet_kaupunkivene_Visit Häme

Kaipaatko lisää ideoita kesän aktiviteetteihin? Täältä lisää luontoaktiviteetteja Hämeessä!